Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 28 november 2021

Duurzaam bouwen en het nut van wijkraden hoofdonderwerpen op bijeenkomst afdeling D66 Voorne 30 november.

Dinsdag 30 november om 20.00 houdt D66 een online bijeenkomst. Leden en niet-leden zijn daar welkom.

We willen op deze bijeenkomst ingaan op twee onderwerpen die belangrijk voor Voorne aan Zee de komende jaren:
– Duurzaam bouwen en
– Wijkraden.
Het onderwerp ‘Duurzaam Bouwen’ wordt behandeld door Hans van der Torren. Hans is de een van de twee klimaatburgemeesters van Westvoorne. Hij heeft meegeschreven aan de “Green Deal Bio Based bouwen”. Hij neemt ons mee in wat dat is en wat er voor nodig is om daar als gemeente mee aan de slag te gaan. Duurzaamheid staat hoog op de agenda maar zeker zo belangrijk vinden we dat we bouwen om onze gemeente vitaal te houden en te voorzien in de woningen waar zo veel behoefte naar is. Hoe kunnen we deze twee belangrijke zaken verenigen, die vraag staat centraal in ons gesprek.

Theo Horbach zal een presentatie geven over het nut van wijkraden. Hoe houden we ‘de burger’ betrokken bij het wel en wee van de eigen omgeving en hoe creëren we contact met de politiek hoe brengen we lokale democratie naar de wijken.

Start 30 november 20.00, klik hier om deel te nemen.