Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 21 februari 2021

“Natuurherstel, landbouw en bouwen: de stikstof-uitdagingen voor Voorne”

Met bovenstaande titel heeft Lies van der Pol, wethouder D66 Voorne, samen met Marleen van der Meulen (kandidaat Tweede Kamer D66) en Piet Jonker (Voorzitter Stichting Duinbehoud) een pakkende en interessante lezing voor u voorbereid. Gedurende een uur zullen zij u meenemen in de complexe samenhang van belangen die de stikstof problematiek in het gebied van Voorne kent. U krijgt daarbij ruim de gelegenheid om met de sprekers in gesprek te gaan.

Het wordt open lezing, door D66 Voorne georganiseerd voor alle geïnteresseerden.

 

Aansluitend zal de fractievoorzitter van D66 Brielle, Wim Smit, u bijpraten over de stand van zaken in het gemeentelijke herindelingstraject van Brielle, Westvoorne en Hellevoetsluis wat gaat leiden tot de nieuwe gemeente Voorne (aan zee).

Aanmelding kan door een mail te sturen naar secretaris@d66voorne.nl .