Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 23 januari 2019

Uitnodiging algemene ledenvergadering op 12 april 2019

Leden van D66 Voorne en belangstellenden zijn van harte welkom op de volgende algemene ledenvergadering. Deze vindt plaats op 12 april 2019, in ‘De Eendraght’, te Hellevoetsluis.

Het jaar is politiek gezien bijzonder begonnen. De poging van Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne om een gezamenlijke ambtelijke organisatie te maken ligt in scherven. Brielle boos, Hellevoetsluis verbaasd en Westvoorne in twijfel wat ze nu eigenlijk moeten vinden. De drie verschillende raden hebben ieder een eigen overlegstructuur opgezet om te bezien hoe nu verder. De verwachting is dat de uitkomst van die overleggen bekend zal zijn voor onze afdelingsvergadering van 12 april.

Zet de datum nu vast in je agenda, want je zult wel benieuwd zijn wat de drie fractievoorzitters te melden hebben over de uitkomst van het overlegproces en wat de volgende stappen zullen zijn. Wordt het een afkoelingsperiode om even bij te komen, een nieuwe poging om tot een ambtelijke fusie te komen of worden de eerste stappen naar een gemeentelijke herindeling gezet. Het woord is nu aan de commissies, wij geven op 12 april de fractievoorzitters het woord.

12 april, 20.00, locatie De Eendraght, Sportlaan 2, 3223 EV, Hellevoetsluis.

Vriendelijke groet,
D66 Voorne

Jan Bakker
secretaris