Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 21 februari 2015

D66 Voorne start campagne voor verkiezing Provinciale Staten

Vandaag zijn verschillende vrijwilligers voor D66 Voorne op pad gegaan om de verkiezingsposters op te hangen. In zowel Westvoorne als Hellevoetsluis hangen de posters op de borden. Ook in Brielle zullen ze binnen afzienbare tijd te zien zijn.

Naast de posters voor D66, met een kandidatenlijst die in Zuid-Holland wordt aangevoerd door lijsttrekker Geertjan Wenneker, hingen de leden ook posters op voor Water Natuurlijk. Deze partij doet mee voor de Waterschapsverkiezingen in onze regio, Hollandse Delta. D66 steunt deze partij en is met Water Natuurlijk een soort van lijstverbinding aangegaan. Wilt u meer weten over de programma’s van beide partijen, klik dan op onderstaande linkjes.

 Verkiezingsprogramma D66 Zuid-Holland

Verkiezingsprogramma Water Natuurlijk

D66 plakken in WestvoornePosters plakken Hellevoetsluis

P1040364